Z. Sabina Hassan

Debuterar med: 
Barnboken Molnhåret som utkommer på Mbife Books i vår/sommar.
Det är om Claudia som föds med ett hår av moln. Molnhåret styrs av Claudias känslor. Hon blir därför ofta missförstådd och försöker bli av med sitt molnhår. Boken handlar om att acceptera sig själv, precis som man är.

Bakgrund: 
Jag är uppvuxen i Stockholm, men bor i Uppsala. Jag försöker också balansera heltidsjobb, familj och skrivandet så gott jag kan.
Jag växte upp med språkstörning som barn och började säga mina första ord när jag var ca 4 -5 år. Idag lägger man inte märke till det så mycket, förutom när jag skriver. Därför kan det hända att felstavningar märks av i mina blogginlägg. Grammatik är inte min starka sida och prepositioner är en svag punkt.
Min livslånga dröm att bli författare har sitt ursprung i detta, genom böcker kunde jag ge uttryck för en känsla eller bearbeta en jobbig händelse. Och snart insåg jag att det var väldigt roligt att skriva och utforska min fantasis gränser. 

Bidrar till bloggen med: 
Jag tror det kommer handla om mina utmaningar, om att få manuset antaget, till vad som kommer hända efter release. En inblick i resans både fina men också tuffa sidor. 
Jag vill också visa att trots svårigheter i skrift, sin bakgrund och utan nätverk och kontakter så kan man nå sin dröm.


När jag inte skriver: 
Till vardags arbetar jag som sjuksköterska. Umgås med min familj/ vänner och tränar.

Här hittar du mig:      
Instagram: Sabiinahassan 
Mejl: sabina.hassan08@outlook.com

Sabina bloggar på tisdagar.