Ann Edliden

Ann Edliden

Debuterar med: romanen “Någon annans tidsfördriv” som ges ut på bokförlaget Polaris i juni. Den handlar om Doris, som tror att hon råkat på en riktig drömkille i en dejtingapp – tills hon upptäcker att han inte existerar. Den delen är baserad på verkliga händelser ur mitt liv. Den andra delen av boken följer Doris jobb med realityserien Château Amore, där intrigerna frodas både framför och bakom kameran.

Bakgrund: Jobbar som kultur- och nöjesjournalist på TT Nyhetsbyrån i Stockholm. Har tidigare drivit eget café/vintagebutik i min hemstad Karlstad och jobbat på Sveriges Radio, SVT, Aftonbladet och Expressen.

Bidrar till bloggen med: glimten i ögat, många bollar i luften och förstås ett glatt humör. Gissar att jag lär skriva en hel del inlägg om min “resa”, samt dela med mig av allmänna funderingar och livsvisdomar som jag samlat på mig under den.

När jag inte skriver: Har jag ett svagt minne av att jag brukade gilla att dansa, sjunga karaoke, podda och göra eller delta i quiz. Sedan kom en pandemi, så just nu tittar jag mest på dejting-tv hemma i soffan med min kille som jag lägligt nog lyckats dra ner i dokusåpeträsket. Har motsatsen till gröna fingrar, tycker inte om varm dryck och har tyvärr absolut ingen motivation till att göra sådana där 30-dagars-yogautmaningar.

Här hittar du mig:

Instagram annedliden
Mejl: ann.edliden(a)gmail.com

Ann bloggar på tisdagar.