Malin Edholm

Född: 1992

Debuterar med: Den erotiska novellsamlingen Passioner utgiven på Saga Egmont förlag. Samlingen har en feministisk, normmedveten och queer inriktning. Den innehåller åtta erotiska noveller där kvinnlig lust och initiativtagande står i fokus.
I boken finns heterosexuella och lesbiska relationer och möten, även gruppsex och en novell som helt fokuserar på onani. Några av novellerna är skrivna efter ett högtidstema där det firas alla hjärtans dag, påsk, midsommar samt jul. Novellerna finns även publicerade enskilda som e- och ljudböcker.

Bidrar till bloggen med: Jag ser fram emot att få blogga om erotik, skrivande och
normkritik under året som kommer. Jag ska försöka ge tips på hur man skriver sexscener och hur man kan tänka normkritiskt utan att det blir för politiskt eller stjälper den kreativa processen. Jag kommer vara personlig och prata om min process och bakgrund. Jag vill också prata om att skriva för andra format så som ljudböcker och hur det kan tillgängliggöra och öppna upp för andra möjligheter i ens skrivande.

När jag inte skriver: Frilansar jag inom förlagsbranschen med textredigering. Förutom att läsa så dansar och sjunger jag, med mer glädje än talang. Jag hittar ofta inspiration i naturen och avslappning med yoga, asmr och genom att lägga pussel. Jag gillar även att gå på diverse föreställningar och älskar burlesk. Bor i Stockholm.

Här hittar du mig: Instagram https://www.instagram.com/malinottilia/, Facebook https://www.facebook.com/malinottiliaedholm/