Jannice Eklöf

7D__8786 2

Född: 1979
Debuterar med: Feel good-romanen ”Genom paradiset på en spikmatta” som kommer ut på Hoi förlag i april.
Huvudpersonen Stella är en ocensurerad nybliven mamma som svär alldeles för mycket och tack vare sitt hetsiga humör ständigt hamnar i konflikter med sin omgivning, då främst sambon Magnus och dennes mamma. Eftersom hon upplever de andra mammorna i BVC:s föräldragrupp som robotar startar hon en anonym blogg där hon kan ventilera sina känslor och via den får hon så småningom reda på en stor hemlighet gällande sitt eget ursprung. Samtidigt verkar Magnus dölja saker för henne och Stella börjar undra om det har ett samband med den öppna fientlighet hon upplever från en av de andra mammorna på BVC.
Bor: Alby i Medelpad.
Bakgrund: Jag har jobbat med redovisning på olika företag i många år och skrivit på fritiden, två vägar jag till viss del kan ha valt på grund av min passionerade kärlek till kontorsmaterial. Skrivandet fick ordentlig fart när jag började gå nätbaserade kurser och jag har hittills fått två noveller publicerade i antologier. Idag driver jag företaget Joniva AB.
Intressen: Förutom att skriva och läsa böcker lär jag mig så mycket jag hinner inom fotografering och jag åker gärna utomlands, då till varma ställen eftersom jag har svårt för mitt moderlands kyliga klimat.
Läser helst: Det varierar väldigt, allt från historiska draman till blodiga deckare slinker ner.
Bidrag till Debutantbloggen: Jag gillar att sätta ord på det som kan vara lite problematiskt och utmanande. Från mig kan ni till stor del vänta er sarkastiska inlägg och utförliga beskrivningar av mina egna misslyckanden och tillkortakommanden. Fast inte enbart förstås, jag har trots allt höga förväntningar på det här kommande året så lite rosaskimrande inlägg får ni nog också räkna med…
Bloggar på: Fredagar
Jag finns på: @rockginger (Instagram) samt http://rockginger.se  (blogg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s