Oskar Källner

Oskar Källner föddes 1978 i Jönköping och växte upp som stolt och glad smålänning. Förutom en kort förälskelse i HV71 i trettonårsåldern så har den stora kärleken alltid varit sagor och berättelser. Kanske just därför är det också fantasy och science fiction som står längst upp på läsarlistan. Andra favoriter är japansk animefilm, dokumentärer om svensk historia och sena kvällar med Xboxen.

Den 1:a april 2011 debuterade Oskar med Drakhornet, första delen i en fantasyserie satt i det tidiga 1800-talets Sverige.  Debuten skedde på eget förlag. Oskar tröttnade nämligen på refuseringsbrev och gjorde det själv.

Andra boken i serien, Skogens hjärta, släpptes den 29:e november 2011.

På debutantbloggen fokuserar Oskar bl.a. på: Skrivandet som hantverk, mödorna med att starta eget, den elektroniska revolution som förlagsvärlden står inför samt skapandets oerhörda glädje.

Oskar har också en privat blogg på munin.kallner.com


3 reaktioner på ”Oskar Källner

  1. Hej Hanna. Jag håller faktiskt på med den just nu. Hur lång tid exakt det kommer ta innan den är klar kan jag tyvärr inte säga. Egentligen hade jag tänkt att den skulle komma ut för flera år sedan, men olika saker i livet kom emellan. Men nu är det åter dags att sjunka ner i Erik och Hannas värld och föra berättelsen vidare. Jag har många böcker planerade för dem båda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s