Mirijam Geyerhofer

Mirijam Greyerhofer
Mirijam Geyerhofer

Född: 1979

Debuterar med: En populärvetenskaplig fack-/handbok om sömnbrist riktad till småbarnsföräldrar. Boken Lite trött bara, annars bra kommer ut på Ehrlin publishing den 4 september 2019. Jag blev själv sjuk av sömnbrist när min dotter inte sov under sina första år och vill med min bok underlätta för så många familjer som möjligt under de tuffa småbarnsåren.

Bidrag till Debutantbloggen: Jag är så glad att detta tajmar så att jag faktiskt får blogga ohämmat om mitt boksläpp i realtid då jag i skrivande stund precis har fått tillbaks mitt råmanus för en första redigeringsrunda. Läsarna kommer få följa med mig genom redigeringen till en komplett text, peppen i att ta fram och få se ett omslag, nervositeten över mottagandet och de första spännande månaderna med en färdig bok i handen. Att skriva fackbok är både roligt och utmanande, så det kommer handla en del om det arbetssättet också!  

När jag inte skriver: Lever jag ett ganska skojigt liv i Malmö. Bygger lego med mina ungar, driver en tatueringsborttagningsstudio, kör motorcykel, scrollar instagram och dricker kaffe. 

Jag finns även på: FacebookInstagram och min blogg!