Fredrik Frängsmyr

Född: 1974

Debuterar med: Thrillern Arytmi (Mörkersdottirs förlag) En berättelse om en livskris som dras alldeles åt helvete för långt.

Bor: Åkersberga

Bakgrund: Utbildad systemvetare vid Stockholms Universitet och Florida Atlantic University. Alltid läst mycket och tyckt om att skriva mail, sms, julklappsrim, handlingslistor, rappakalja, egentligen allt som har med ord att men aldrig gjort kopplingen att det skulle vara kul att skriva en bok innan en vän plötsligt utbrister. Du borde skriva en bok. Så vid 35 års ålder satte jag upp ett 3-boks mål där tanken var att när jag nått min tredje bok borde jag lärt mig tillräckligt mycket för att få ihop något bra nog för att skicka in till förlag.

Intressen: Film, personlig utveckling och träning av olika slag. Jag och min tvillingbror har som mål att lära oss någonting nytt varje termin och har en lista över saker vi ska beta av. I höstas började vi med skateboard och efter det har allting handlat om skate. Det är fantastiskt lätt att slå sig i ramper och på betonggolv och jag har inte haft ont så här mycket någonsin tidigare. Ser fram emot vila nästa år när det är dags för motorcross. 🙂

Läser helst: Något av Chuck Palahniuk, Neil Gaiman, William Gibson, Lee Child eller vilken bok som helst där jag kan lära mig något om mig själv.

Bidrag till Debutantbloggen: Tips och tricks för skrivande, hur man gör skrivandet till en del av sin personliga utveckling och att hitta tid för skrivande bland heltidsjobb och familjemys.

Följ mig på: http://www.frangsmyr.se/

8 reaktioner på ”Fredrik Frängsmyr

  1. Pingback: Jag gick vidare! | Emmelie Hardenborg

  2. Pingback: Release för Fredrik Frängsmyrs Arytmi | Emmelie Hardenborg

  3. Pingback: Release för Anneli Stålbergs Glashjärta | Emmelie Hardenborg

  4. Pingback: Releasefest | Skrivkällaren

  5. Pingback: Debutantbloggare! | Mitt liv i hyllan

  6. Pingback: Nytt år – nya debutantbloggare | Emmelie Hardenborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s