Tua Burlin

Debuterar med: En historisk romance vid namn Konungens sändebud som ges ut på Lind & Co i mars 2022 (inbundet och ljud). Berättelsen utspelar sig år 1543: en dramatisk epok i tiden då Gustav Vasa omdanade riket och Dackefejden rasade. Samhället präglades av enorma klasskillnader, snäva könsroller och brutal rättsskipning, men längtan efter kärlek och tillhörighet var lika starka drivkrafter då som nu.

Bidrar till bloggen med: Genom min bakgrund inom hästsporten har jag insett vikten av att ha ett bra team omkring sig för att lyckas. Under året kommer jag att berätta om hur jag lärde mig att skriva genom kurser och testläsarsamarbeten samt vände flodvågen av refuser till ett bokkontrakt genom att ta hjälp av lektör/redaktör. Då min debutroman är den första boken i en trilogi, kommer bloggläsarna att få följa den spännande resan att få uppföljaren antagen av förlag, samt huruvida jag lyckas med bedriften att än en gång klättra uppför Mount Everest, d.v.s. skriva en tredje bok.

När jag inte skriver: Till vardags arbetar jag som chef för en affärsavdelning på ett fastighetsbolag. Älskar att tillbringa fritiden med familjen (sambo och två knasroliga kissar) samt i goda vänners lag. Övriga intressen: Böcker, TV-serier, chiliodling, hästar, historia … ja, listan kan göras lång, för jag är en nyfiken själ.

Här hittar du mig:      

Instagram tuaburlin
Facebook Tua Burlin
Hemsida tuaburlin.se                 

E-post: tua.burlin@hotmail.com

Tua bloggar på tisdagar.